Sjamanisme

Sjamanisme is de oudste vorm van spirituele genezing bekend bij de mensheid. De grote oer religie van alle mensen, die al werd beoefend door onze prehistorische voorouders. Vanuit mijn Surinaamse/ zuid Amerikaanse roots ben ik via de familie van zowel mijn vader als mijn moeder gezegend met de gave om contact te maken met een normaal gesproken verborgen realiteit met het doel kennis en informatie te halen door de hulp van gidsen.

Ik maak bewust en onbewust contact met mijn gidsen die genezer, ziener en geestelijk leider zijn. De gidsen zijn de bewakers van de balans tussen natuur, mens en bovennatuur. De gidsen laten mij zien wat er nodig is voor Healing en bewustwording.

Alles wat er speelt in jou leven kan geheeld worden, dit kan bijvoorbeeld door het verwijderen van energie ( entiteiten) die niet bij jou horen of het opruimen van negatieve overtuigingen of verbindingen die in het verleden zijn ontstaan. Maar ook verschillende andere processen die innerlijke conflicten, blokkades, spanningen, psychische klachten, fysieke en emotionele pijn veroorzaken, kunnen helen door mijn behandelingen.