Ricardo Francis, Registertherapeut BCZ

Mijn naam is Ricardo Francis en ik ben Natuurgeneeskundig therapeut, spiritueel life coach en Sjamanistisch Healer.

Naast mijn jarenlange opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut heb ik mij verdiept en bekwaamd in mijn gave als Sjamaan.

Fijn dat je mijn website bezoekt, hopelijk mag ik je binnenkort begroeten in mijn praktijk!

 

NATUURGENEESKUNDIGE THERAPIE

Als natuurgeneeskundig therapeut maak ik gebruik van het energiesysteem in- en om de mens en ga ik samen met jou opzoek naar de oorzaak van een eventuele klacht of blokkade. De therapie of behandeling die daar uit voortvloeit is altijd specifiek op jou gericht aangezien niemand gelijk is. Ik help je bewust te worden en inzicht te krijgen in het hoe en waarom.

 

(SPIRITUEEL) LIFE COACH

Als spiritueel Life Coach help ik je bewust te worden van patronen, overtuigingen en blokkades die je weerhouden te worden wie je werkelijk bent.

 

SJAMANISME/TRANCE MEDIUM

Sjamanisme is de oudste vorm van spirituele genezing bekend bij de mensheid. De grote oerreligie van alle mensen, die al werd beoefend door onze prehistorische voorouders.

Vanuit mijn Surinaamse roots ben ik via de familie van zowel mijn vader als mijn moeder gezegend met de gave om contact te maken met een normaal gesproken verborgen realiteit met het doel kennis en informatie te halen door de hulp van gidsen. 

 

Voor meer informatie of een afspraak: bel naar 06/52192603 of mail naar mail@ricardofrancis.nl

 

Met hartelijke groeten,

Ricardo Francis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *